ایمنی گازهای المنتی
نوشته شده توسط : فاطیما

از دیرباز استفاده از اجاق در آشپزخانه و یا به قول قدیمی ها مطبخ متدوال بوده و هست و صرفا با پیشرفت تکنولوژی، شکل ظاهری و نوع استفاده آن به مراتب زیبا تر و راحت تر شده است و آن مطبخ های پر دود و دم و اجاق های سنتی، جای خود را به اجاق های امروزی داده است.

اجاق گازمهم ترین وسیله در آشپزخانه محسوب می شود و باید بیش از سایر وسایل در انتخاب آن دقت داشته باشید تا مطابق با شرایط “آشپزخانه” تان مناسب ترین گزینه را انتخاب نمایید.اجاق های گازی، مبله، الکتریکی، توکار و…انواع انتخاب هایی هستند پیش روی شما قرار دارند که با توجه به بودجه و فضا و سلیقه خود میتوانید یکی از مدل ها را انتخاب نمایید.

در این مقاله قصد داریم تا شما را با ویژگی های اجاق های برقی یا المنتی اعم از مزایا و معایب آن بیشتر آشنا نماییم تا بتوانید هنگام خرید راحت تر تصمیم گیری کنید.

مزایای اجاق صفحه ای برقی

گازهای صفحه ای برقی ویژگی های مثبتی دارند که بسیاری از افراد را ترغیب به خرید می کند.

ایمنی گازهای المنتی

 اگر بخواهیم اجاق گازی را از نظر ایمنی با اجاق برقی مقایسه کنیم، باید به این نکته توجه کنیم که هنگام پخت و پز با اجاق گازی، غذا مستقیم روی آتش شعله گاز میپزد که این امر ذاتا خطرناک است چرا که هر جا آتش مستقیم باشد احتمال سوختگی، نشتی گاز و آسیب بیشتر است.اما در مقابل اجاق های الکتریکی به دلیل اینکه با برق کار میکنند در مقابل خطرات نشتی گاز ایمنی بسیار بالاتری دارند.

تمیز کردن گازهای صفحه ای برقی

 یکی از مشکلات اشپزی کردن، کثیف شدن اجاق ها در اثر سر ریز شدن یا پاشش محتویات داخل ظرف به اطراف اجاق می باشد، و تمیز کردن و برق انداختن آن ها کمی دشوار است اما اجاق های مسطح و صاف برقی، ساده ترین نوع اجاق هستند که به راحتی تمیز میشوند.

سطح هموار اجاق گاز

 یکی دیگر از مزایای اجاق های برقی این است که به دلیل صاف بودن سطح اجاق، قابلمه و ماهی تابه پایداری بیشتر و بهتری دارند.

اشتعال شعله گاز

 برای روشن کردن شعله اجاق، به راحتی می‌توانید دکمه کنترل را بچرخانید و آن را روشن کنید. عایق به سرعت گرم شده و شعله روشن می‌شود. اجاق‌های الکتریکی بهتر از اجاق های گازی گرم شده و وسیله ی شما را گرم می کند چون المنت به کار رفته در آن ها بسیار عالی هستند و حرارت یک نواختی دارند از جمله هیتر سرامیکی مادون قرمز و از ترموستات و ترموکوپل برای میزان حرارت استفاده می شود.

توزیع حرارت

 گرما در یک اجاق الکتریکی خشک‌تر و به طور یکنواخت‌تر نسبت به یک اجاق گاز توزیع می‌شود که برای پخت و پز انواع غذاها بهتر است.





:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 بهمن 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: